Leergang Preventiemedewerker

5 lesdagen en 3 terugkommiddagen
Preventiemedewerkers, KAM-professionals, HR-managers en OR-leden
€ 2.795,- inclusief lunch, koffie, thee en literatuur maar exclusief btw.

Planning en invulling

De leergang bestaat uit 5 lesdagen en 3 terugkommiddagen die worden gegeven door ervaren en vakkundige docenten. Onder persoonlijke begeleiding van een leercoach dragen deelnemers actief bij aan de lessen. In overleg worden specifieke Arbothema’s uitgediept en zullen accenten worden gelegd. De gehele doorlooptijd van de leergang is 4-6 maanden.

Lees meer over de opzet

Leercoach

Samen met een leercoach worden persoonlijke leervragen opgesteld. De leercoach ondersteunt bij het beantwoorden van deze leervragen. Alle leercoaches zijn ervaren en vakbekwaam op een bepaald vakgebied. De resultaten van de 360 graden feedback bepalen welke leercoach het best bij de deelnemer past.

Studiebelasting

De totale studiebelasting wordt geschat op 100 uur:
- 60 uur contactonderwijs
- 40 uur zelfstudie
De zelfstudie zal bestaan uit huiswerkopdrachten die aansluiten bij de praktijk en direct toepasbaar zijn. Bij de contactmomenten mag maximaal 8 uur worden gemist.(alleen in overleg met de leercoach).

Deelnemers en locatie

Iedere leergang bestaat uit minimaal 7 en maximaal 12 deelnemers. De locatie voor het open programma is Apeldoorn, bij voldoende deelname kan er ook in de regio Eindhoven een groep worden gestart.

In-company

De Leergang Preventiemedewerker is ook uitermate geschikt om meerdere preventiemedewerkers binnen uw organisatie naar hetzelfde niveau te brengen. Wij maken de leergang volledig op maat en stemmen deze af op uw wensen.

Vraag naar de mogelijkheden!

Veel gestelde vragen